Mustafakemalpaşalı Gökhan Uymak'tan Türkiye birinciliği

TAKİP ET

Ankara'da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Bilardo Şampiyonası'na Mustafakemalpaşa'dan katılan Gökhan Uymak, yıldızlar kategorisinde namağlup şampiyonluğa ulaştı.

Ankara'daki Çankaya Kuzey Bilardo Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Türkiye Bilardo Şampiyonası'nda 43 sporcunun mücadele ettiği yıldızlar kategorisinde tüm maçlarını kazanarak yenilgisiz şampiyon olan Gökhan Uymak, Mustafakemalpaşa'ya madalya ile döndü. Şampiyonaya hazırlık aşamasında usta öğretici Keziban Murat'ın yönetiminde antrenmanlarına devam eden Gökhan Uymak'ın namağlup birinci olduğu turnuvada Muhammed Şentosun 5. ve Aras Salar da 9. oldu.

2021 yılında Mustafakemalpaşa SODAM Bilardo Kursu'nda kurs öğretmeni Keziban Murat ile eğitimlerine başlayan Gökhan Uymak, çalışmalarının karşılığını alarak kısa sürede önemli başarılar elde etti.

Gökhan Uymak elde ettiği başarılarla aynı zamanda Romanlar ile ilgili birtakım algıların kırılması yönünde sonuçlar alırken, Türkiye'nin temsilcileri arasında Romanların da olduğunu hatırlattı.

Ankara Okul Sporları Türkiye Bilardo Şampiyonası Mustafakemalpaşa Gökhan Uymak SODAM Bilardo Kursu Keziban Murat